Skip to Content
Αποτελέσματα Αναζήτησης

Βρέθηκαν 13 αποτελέσματα.

Ταξινόμηση:
Οδηγός Δίσκων Κλασικής Μουσικής
Ιστορική και Κριτική Δισκογραφία
Lory, Jacques
Εκδόσεις Λέσχη του Δίσκου (1972)
Τιμή: 164.50€
Δελτίο Κριτικής Δισκογραφίας 10/13
Αφιέρωμα στο Νίκο Σκαλκώτα
Περιοδικό
Εκδόσεις Λέσχη του Δίσκου (1973)
Τιμή: 14.50€
Δελτίο Κριτικής Δισκογραφίας 18/19
Μπετόβεν, Ραβέλ, Ξενάκης
Περιοδικό
Εκδόσεις Λέσχη του Δίσκου (1975)
Τιμή: 8.00€
Δελτίο 3
Αφιέρωμα στον Ιγκόρ Στραβίνσκι
Περιοδικό
Εκδόσεις Λέσχη του Δίσκου (1970)
Τιμή: 13.00€
Προσφορές 1981, Λέσχη του Δίσκου

Εκδόσεις Λέσχη του Δίσκου (1980)
Τιμή: 7.00€
Προσφορές 1983, Λέσχη του Δίσκου

Εκδόσεις Λέσχη του Δίσκου (1982)
Τιμή: 7.00€
Οδηγός Δίσκων Κλασικής Μουσικής
Ιστορική και Κριτική Δισκογραφία
Lory, Jacques
Εκδόσεις Λέσχη του Δίσκου (1972)
Τιμή: 164.50€
Προσφορές 1980, Λέσχη του Δίσκου

Εκδόσεις Λέσχη του Δίσκου (1980)
Τιμή: 6.00€
Προσφορές 1979, Λέσχη του Δίσκου

Εκδόσεις Λέσχη του Δίσκου (1979)
Τιμή: 5.50€
Προσφορές 1984, Λέσχη του Δίσκου

Εκδόσεις Λέσχη του Δίσκου (1984)
Τιμή: 6.00€
Δελτίο Κριτικής Δισκογραφίας 14/17
Ο Σεφέρης για τη μουσική: Ανέκδοτα κείμενα

Εκδόσεις Λέσχη του Δίσκου (1974)
Τιμή: 8.00€
Αλφαβητάρι 3
Επιλογές δισκογραφίας

Εκδόσεις Λέσχη του Δίσκου (1981)
Τιμή: 10.00€
Αλφαβητάρι 1
Επιλογές δισκογραφίας

Εκδόσεις Λέσχη του Δίσκου (1978)
Τιμή: 10.00€

Alternative flash content

You need to upgrade your Flash Player

Get Adobe Flash player

Newsletter

Θέλετε να σας ενημερώνουμε για τις προσφορές μας και να σας στέλνουμε μέσω email τον κατάλογο μας; Γραφθείτε στο newsletter!
Όροι και Προϋποθέσεις

«Ιστορίες βιβλίων» από τις Eκδόσεις Καστανιώτη

istoriesbiblion

24 βιβλιοφιλικές ιστορίες

ΕΤ1 - Ενημέρωση

et1 2015

Ο Νικόλας Περδικάρης επισκέπτεται το Παλαιοβιβλιοπωλείο

 

ET1 - Greenteam

Green Team - ET1
δείτε το κομμάτι της εκπομπής που αναφέρεται στο βιβλιοπωλείο μας
Σάββατο
26
Νοεμβρίου
2022
Ανατ.: 07.20
Δύση: 17.03
Σελήνη
2 ημερών

Σήμερα Γιορτάζουν
Στυλιανός, Στέλιος, Στέργιος, Στυλιανή, Στέλλα
Σαν σήμερα...

26 Νοεμβρίου 1909

 

Γέννηση του Ευγένιου Ιονέσκο, Γαλλο - Ρουμάνου θεατρικού συγγραφέα.

δείτε και άλλες ημερομηνίες...

Το καλάθι σας


Το καλάθι σας είναι άδειο
  • Διαφήμιση